Овошен коктел

Овошен коктел во природен сок. Компотот содржи повеќе различни овошја кои делуваат освежувачки за вашиот организам. 
  • Состав
    Праска, круша, грозје, ананас, цреши, вода, шеќер, гликозен сируп, регулатор на киселост: лимонска киселина.