Стоби Флипс - со вкус на пица

Стоби Флипс со вкус на пица е производ со врвен квалитет, создаден како спој на традиционалниот впечатлив вкус на Стоби Флипс и модерниот шмек на вкусната пица. 
 
Овој уникатен микс ги прави Стоби Флипс со вкус на пица, идеални за оние со истенчен вкус за квалитет и немирен дух, кои се во постојана потрага по нови вкусови кои освојуваат на првиот залак. 
  • Состав
    Првокласен пченкарен гриз, печена мелена кикирика, сончогледово масло, сол и други додатоци.
  • Хранлива вредност
    Изобилството со витаминот Б-комплекс го прави Стоби Флипс погоден за консумирање во секоја прилика и во секој дел од денот како инстант храна.