Чоко Стоби Флипс

Dark & Chilli

Со големо задоволство ви го претставуваме новиот Чоко Стоби Флипс Dark&Chilli, со темно чоколадо и чили – комбинација на пикантен и сладок вкус на кој не може да се одолее. 

Чоко стоби флипс

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби Хартс

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби Флипс

бел

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби Рајс

Choco Stobi Rice е еден од поновите производи во брендот Стоби кој претставува екструдирано јадро од ориз прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби Флипс

кокос

Choco Stobi Flips Coconut е еден од поновите производи во брендот Стоби кој претставува одличен спој на кокос прелиен со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби Флипс

без шеќер

Следејќи ги светските трендови за редуцирање на шеќерите во производите, ние во Витаминка се трудиме да ги донесеме истите поблиску до нашите потрошувачи кои се грижат за внесот на шеќери.

Чоко перлс

Чоколадизирани бисери се нови производи во чоколадната програма на Витаминка. 

Chokee

кикирики

Чоколадиран производ кикиритки односно чоколадирано јадро на кикиритка кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат.

Chokee

печен лешник

Чоколадиран производ печен лешник односно чоколадирано јадро на лешник кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат.

Chokee

суво грозје

Чоколадиран производ суво грозје односно чоколадирано јадро на суво грозје кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат.