Витакрем

(кафен)

Витакрем (кафен) е првокласен производ кој ја освои детската фантазија и трпеза со својот неодолив вкус на лешник.

Компот

од праска

Компот од праска во природен сок кој може да се консумира во секое време и од сите генерации.

Луна

млечен крем

За големите љубители на мали задоволства. Млечниот крем на Луна, го разубавува секој оброк со својот благ вкус!

Мармалад

од јагода

Мармалад од јагода, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.

Мармалад

од цреша

Мармалад од цреша, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.

Мармалад

од кајсија

Мармалад од кајсија, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.

Мармалад

од праска

Мармалад од праска, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.

Мармалад

од портокал

Мармалад од портокал, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.