Брилијант Екстра девствeното маслинoво масло

БРИЛИЈАНТ Екстра девствeното маслинoво масло е најздравото ладно цедено масло, богато со олеинска киселина, антиоксиданти и интензивен медитерански мирис и вкус.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Неодолива комбинација за сите кулинарски ремек дела