Gritz соленки

Нови солени стапчиња од Витаминка, вкусни за грицкање за сите возрасти во најразлични ситуации.

Состав

Пченично брашно, вода, растителни масти (палмино масло), пченкарен скроб, готварска сол, гликозно-фруктозен сируп, средство за нараснување: амониум хидрогенкарбонат, квасец, емулгатор:моно и диглицериди на масни киселини од растително потекло, регулатор на киселост: Е524 (натриум хидроксид). Производот содржи пченично брашно (глутен). Може да содржи траги од сусам, овес и соја.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Продолжи да грицкаш и пробај ги другите вкусови