Милкос

Milkos –  корнфлекс кој плени со својата крцкавост и свежина. Создаден за комбинација за благ или солен оброк, со млеко или јогурт.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Запознајте се и со другите ликови од утринската дружина