Оригано

Неизбежниот зачин во медитеранската кујна. Ориганото е совршен додаток на секоја пица, салата, како и на сите тестенини. Збогатете го со медитерански мирис и вкус секое јадење.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна