Сода Бикарбона без алуминиум

Сода бикарбоната без алуминиум во прашкаста варијанта, произведена според високите стандарди на Витаминка, е производ со врвен квалитет, направен од најдобрите состојки, кој доаѓа во практично пакување за лесна примена.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна