Топстер – карамел

Преливот од карамела Топстер од Витаминка претставува извонреден и незаменлив прилог на голем број десерти. Може да се се користи како декорација на пудинзи, шлагови, торти, сладоледи и слично.

Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна