Чоколадни морски школки Атлантис

(Original)

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните морски школки – Атлантис кои се произведуваат со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки. 

Чоколадни морски школки Атлантис

(Dark)

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните морски школки – Атлантис кои се произведуваат со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки. 

Синтагма

крем лешник

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Синтагма

млечен бел крем

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Синтагма

јогурт и крем од јагода

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Синтагма

со корпоративно лого

Синтагма, млечно чоколадо 5 гр. е убаво и вкусно претставување на вашата компанија со корпоративно лого – минимум нарачка 10 000 парчиња.

Диет

темно чоколадо

Вкусот на вистинското чоколадо. Почувствувајте ги благодетите на темното чоколадо, кое не само што нуди одличен вкус, туку влијае и позитивно врз вашето здравје.

СИНТАГМА

КАКАО КРЕМ ЗА ТОРТИ

Нека вашата торта добие посебен, префинет вкус и шмек со Синтагма какао крем чоколадата за торти. Имајте го секогаш при рака во вашата кујна!

СИРИУС

СО КОКОС КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем за сите оние што го обожаваат вкусот на кокос.

СИРИУС

БЕЛО ЧОКОЛАДО СО КОКОС КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем за сите оние што го обожаваат вкусот на кокос.

СИРИУС

КРЕМ КАРАМЕЛА

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем од карамела.

СИРИУС

ЛЕШНИК КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем од лешник, особено препорачливо за сите оние што го обожаваат класичниот вкусот на лешник.

СИРИУС

ЛЕШНИК КРЕМ СО КРИСПИ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем со вкус на лешник и со крцкави зрна ориз.

СИРИУС

КОКОС КРЕМ СО КРИСПИ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем и крцкави зрна ориз.

СИРИУС

МЛЕЧЕН БЕЛ КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со млечен бел крем.

ЛУНА МЛЕЧНО ЧОКОЛАДО

Луна млечната чоколада е омилен вкус за сите генерациии. Вкусот е неповторлив, а потекнува од идеалната комбинација на млеко и какао.

ЛУНА МЛЕЧНА

КАКАО ТАБЛА

Пробајте го совршениот вкус на вистински млечна чоколада! Луна млечната какао табла ќе ги допре вашите сетила за префинет вкус со идеалниот спој на динамичен вкус на квалитетно какао и нежната нота на внимателно избрано квалитетно млеко!

ПРАЛИНЕ

ЈАГОДА

Ново млечно чоколадо од Витаминка, полнето со јогурт крем со вкус на јагода.

ПРАЛИНЕ

МИКС

Mлечно чоколадо 60%, млечен крем 40% (шеќер , растителна маст(палма), сурутка во прав 16%, обезмастено млеко во прав 12%, млечна маст 2%, емулгатор: соја лецитин, арома ванилин).

ВЕСЕЛИ ЈАЈЦА

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните производи на Витаминка. 

My chokos

My chokos – чоколадни јајца полнети со млечен крем и криспи 120 гр.

Риско

Млечната какао табла со ориз е еден од најновите производи во нашата палета.