Брилијант

маслиново помас масло

БРИЛИЈАНТ Маслиновото масло помас има висока температура на горење поради што често се употребува во готвење, како и неутрален вкус што го прави совршен дресинг за салати.

Брилијант

мешано масло за салата

БРИЛИЈАНТ Мешаното масло претставува комбинација од 60% сончогледово масло и 40% девствено маслиново масло и е совршен додаток за секоја салата.

Брилијант

Девственото маслиново масло

Брилијант Девственото маслиново масло е едно од најздравите масла кое изобилува со полн вкус на маслинки, слободни масни киселини и претставува одличен додаток во припрема на вкусни јадења и сосови.

Брилијант

Рафинираното сончогледово масло за јадење БРИЛИЈАНТ е богато со есенцијална масна киселина (линолна) и е меѓу најдобрите извори на природен витамин Е (токоферол), што го прави едно од најквалитетните масла за јадење.

Брилијант

Омега 3

БРИЛИЈАНТ Омега 3 маслото за јадење претставува сончогледово масло збогатено со есенцијални омега 3 масни киселини.