Krem supë domatesh

1kg

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Krem supë me kërpudha

1kg

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Supë pule

1kg

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Supë viçi

1kg

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Krem supë perimesh

1kg

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Dafinka

5kg

Dafinka është erzë universale dhe përdoret për përmirësimin e shijes së të gjitha llojeve të ushqimeve pa marrë parasysh se a përmbajnë mish ose jo.

Dafinka

10kg

Dafinka është erzë universale dhe përdoret për përmirësimin e shijes së të gjitha llojeve të ushqimeve pa marrë parasysh se a përmbajnë mish ose jo.

Sheqer vanilje

1kg

Për shije të përkryer të tortave dhe ëmbëlsirave tuaja, pasurojini të njëjtat me Sheqerin e vaniljes së Vitaminka Prilep dhe i njëjti do të japë notë të lehtë ekzotike me kualitet dhe shije të jashtëzakonshme që të mbetet në mëndje!

Sodë buke

1kg

Soda e bukës në variant pluhur, prodhuar sipas standardeve të larta të Vitaminkës, është prodhim me kualitet të lartë, i bërë nga përbërësit më të mirë dhe vjen në një paketim praktik për përdorim të thjeshtë!

Pluhur për pjekje

1kg

Për brumëra edhe më të shijshme në tryezën tuaj përdorni Pluhurin për pjekje të Vitaminka Prilep!

Piper i zi (i bluar)

1kg

Për të përgatitur ushqime të shijshme ju nevojiten përbërës kualitativ dhe natyral të cilit do ta pasurojnë shijen, prandaj mos harroni të hidhni Piper të zi të bluar të Vitaminka Prilep në ushqimet tuaja!

Limontoz

Prodhimet në pluhur të Vitaminkës janë përbërës të nevojshëm gjatë përgatitjes së një numri të madh të ushqimeve dhe desertëve.

Panko

Për freski dhe butësi të bukës dhe brumërave, për kohëzgjatje më të madhe dhe për përmirësimin e pamjes dhe shijes së tyre.

Tuister

salcë çokollate 950gr

Salca prej çokollate Tuister nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madhe të desertëve.

Tuister

luleshtrydhe 350gr

Salca prej luleshtrydhe Tuister nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madh të desertëve.

Tuister

luleshtrydhe 950gr

Salca prej luleshtrydhe Tuister nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madh të desertëve.

Shllag

penë

Shllag penën dhe kremin përdoreni për të dekoruar tortat, sallatat me fruta dhe çdo gjë që zgjon fantazinë tuaj.

Brilijant

5l

Vaji i rafinuar për gatim nga luledielli BRILIJANT është i pasur me acid yndyror esencial (linoleik) dhe është një nga burimet më të mira të vitaminës natyrale E (tokoferol), që e bën të njëjtin një nga vajrat më cilësor për gatim.

SINTAGMA

ME LOGO KORPORATIVE

Sintagma, çokollata me qumësht 5 gr. është paraqitje e bukur dhe e shijshme e kompanisë suaj me logo korporative – minimum porosi 10 000 copë.

Puding

karamelë

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.

Vitanez

10gr

Vitanez ekstra majoneza është prodhim delikates me cilësi të lartë.

Keçap

i ëmbël

Keçapi i Vitaminkës është pjesa e shijshëm dhe e pandashme e të gjitha picave, sandviçëve, gatimeve të shtëpisë, pastave dhe specialiteteve të tjera.