Marmelatë nga portokalli

Marmelatë nga portokalli, e përgatitur sipas recetës më të shijshme, prodhuar nga 55 gr. fruta në 100 gr. prodhim final.

Përbërja
Portokall, sheqer, ujë, shurup glukoze, substancë për xhelim: pektinë, rregullues aciditeti: citrat natriumi dhe acid citrik, aromë.
Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Ende po mendohesh se çka të zgjedhësh? Provo këto shije