Vitanez

Vitanez ekstra majoneza është prodhim delikates me cilësi të lartë.

Keçap

i ëmbël

Keçapi i Vitaminkës është pjesa e shijshëm dhe e pandashme e të gjitha picave, sandviçëve, gatimeve të shtëpisë, pastave dhe specialiteteve të tjera.

Pica keçap

i ëmbël

Sa herë që dëshironi të përgatitni pica keni në dispozicion pica keçapin që është përbërës i përkryer i çdo specialiteti që nuk lë asnjeri indiferent.

Senfi është miku më i mirë i hot dog-ut tuaj dhe me shijen dhe aromën e tij intensive e bën çdo ushqim edhe më emocionues dhe më të shijshëm.

Meksikano

Shtoni shijen e Meksikës në kuzhinën tuaj! Eksperimentoni me gatimet tuaja me salcën Meksikano, që specialitetet të marrin shkëlqim pikant Meksike.

Taliano

Bëjeni Talianon pjesë të preferuar të ushqimit tuaj dhe shijoni kombinimin e shkëlqyer të salcës së domateve me mish viçi.