Brilijant

vaj i përzier për sallata

BRILIJANT vaji i përzier paraqet kombinim prej 60% të vajit të lulediellit dhe 40% të vajit të virgjër të ullirit dhe është shtojcë e përkryer e çdo sallate.

Brilijant

vaji i ullirit pomas

BRILIJANT vaji i ullirit pomas ka temperaturë të lartë të djegies prandaj përdoret shpesh gjatë gatimit, por dhe shija neutrale e bën dresing të përkryer për sallata.

Brilijant

Vaji i virgjër i ullirit

Brilijant Vaji i virgjër i ullirit është një nga vajrat më të shëndetshëm që është i pasur me shijen e vërtetë të ullinjve, acideve të lira yndyrore dhe paraqet shtojcë të shkëlqyer në përgatitjen e ushqimeve dhe salcave të shijshme.

Brilijant

vaj luledielli të lartë oleik.

Është prodhuar nga lloj i veçantë i farave të lulediellit, të prodhuara pikërisht për këtë qëllim, që të fitohet vaj me përmbajtje të lartë të acidit oleik në përbërjen e saj, pasi i njëjti ka përfitime të shumta për shëndetin e njeriut.

Brilijant

Krem Balsamiko

Kremi balsamiko është bërë me uthull balsamiko, lëng të përqendruar rrushi dhe dendësues, ka shije autentike të ëmbël dhe shije të thartë, që përputhet në mënyrë të përkryer me sallata, mish, dhe perime të pjekura.

Brilijant

Vaji i rafinuar për gatim nga luledielli BRILIJANT është i pasur me acid yndyror esencial (linoleik) dhe është një nga burimet më të mira të vitaminës natyrale E (tokoferol), që e bën të njëjtin një nga vajrat më cilësor për gatim.

Brilijant

Omega 3

BRILIJANT Omega 3 vaji ushqimor paraqet vaj luledielli të pasuruar me Omega 3 acide yndyrore esenciale.