Производи

Корнфлекси

Breakfast for champions е токму овој оброк! 😃
Крцкави цереали од пченка во избор од три различни вкусови спакувани во пакување со омилените супер херои за деца и возрасни. Oтсега сите заедно уживаме во здрав, лесен и брз оброк!

Корнфлекси

Breakfast for champions е токму овој оброк! 😃
Крцкави цереали од пченка во избор од три различни вкусови спакувани во пакување со омилените супер херои за деца и возрасни. Oтсега сите заедно уживаме во здрав, лесен и брз оброк!

Флипсови

Грицкај непрекинато гледајќи серија цел викенд со голем флипс во големо пакување. Влези во светот на суперхероите, уживајќи во неодоливиот вкус на флипсот збогатен со 30 проценти повеќе кикирики.

Забавувај се со ликовите на DC comics!

Направи сам