Active бонбони

цреша

Новите Active бонбони со освежителен вкус на цреша се без шеќер, збогатени со витамин Ц и гуарана. Една Active бонбона содржи 20% од дневната препорачана доза витамин Ц за возрасен човек.

Active бонбони

јаболко

Новите Active бонбони со освежителен вкус на јаболко се без шеќер, збогатени со витамин Ц и гуарана. Една Active бонбона содржи 20% од дневната препорачана доза витамин Ц за возрасен човек.

Active бонбони

манго

Новите Active бонбони со освежителен вкус на манго се без шеќер, збогатени со витамин Ц и гуарана. Една Active бонбона содржи 20% од дневната препорачана доза витамин Ц за возрасен човек.

Active бонбони

рибизла

Новите Active бонбони со освежителен вкус на рибизла се без шеќер, збогатени со витамин Ц и гуарана. Една Active бонбона содржи 20% од дневната препорачана доза витамин Ц за возрасен човек.