Пеперминт

Пеперминтот стимулативно делува на органите за дишење и ја освежува усната шуплина, а бомбоните од пеперминт на „Витаминка“ најдобро ќе ви го доловат ова неверојатно искуство!

Јагода

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на јагода имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Малина

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на малина имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Лимон

Бонбоните на „Витаминка“ со вкус на лимон имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 

Портокал

Бомбоните на „Витаминка“ со вкус на портокал со својот совршен вкус и арома ви нудат совршено тропско освежување во вашето секојдневие!