Цевитана

црвен портокал

Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 9 витамини (Б1, Б2, Б6, Б12, Ц, Е, Никотинамид, Пантотенска киселина, Фолна киселина).

Цевитана

Exotic

Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 9 витамини (Б1, Б2, Б6, Б12, Ц, Е, Никотинамид, Пантотенска киселина, Фолна киселина).

Цевитана

Портокал

Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 9 витамини (Б1, Б2, Б6, Б12, Ц, Е, Никотинамид, Пантотенска киселина, Фолна киселина).

Цевитана

лимон

Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 9 витамини (Б1, Б2, Б6, Б12, Ц, Е, Никотинамид, Пантотенска киселина, Фолна киселина).

Цевитана

ананас

Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 9 витамини (Б1, Б2, Б6, Б12, Ц, Е, Никотинамид, Пантотенска киселина, Фолна киселина).

Цевитана

манго

Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 9 витамини (Б1, Б2, Б6, Б12, Ц, Е, Никотинамид, Пантотенска киселина, Фолна киселина).

Цевитана

грејпфрут

Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 9 витамини (Б1, Б2, Б6, Б12, Ц, Е, Никотинамид, Пантотенска киселина, Фолна киселина).

Цевитана

минт и лимон

Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 9 витамини (Б1, Б2, Б6, Б12, Ц, Е, Никотинамид, Пантотенска киселина, Фолна киселина).

Цевитана

лимон и бозел

Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 8 витамини (Б1, Б6, Б12, Ц, Е, Никотинамид, Пантотенска киселина, Фолна киселина).