Chokee

кикирики

Чоколадиран производ кикиритки односно чоколадирано јадро на кикиритка кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат.

Chokee

печен лешник

Чоколадиран производ печен лешник односно чоколадирано јадро на лешник кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат.

Chokee

суво грозје

Чоколадиран производ суво грозје односно чоколадирано јадро на суво грозје кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат.