СИРИУС

СО КОКОС КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем за сите оние што го обожаваат вкусот на кокос.

СИРИУС

БЕЛО ЧОКОЛАДО СО КОКОС КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем за сите оние што го обожаваат вкусот на кокос.

СИРИУС

КРЕМ КАРАМЕЛА

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем од карамела.

СИРИУС

ЛЕШНИК КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем од лешник, особено препорачливо за сите оние што го обожаваат класичниот вкусот на лешник.

СИРИУС

ЛЕШНИК КРЕМ СО КРИСПИ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем со вкус на лешник и со крцкави зрна ориз.

СИРИУС

КОКОС КРЕМ СО КРИСПИ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем и крцкави зрна ориз.

СИРИУС

МЛЕЧЕН БЕЛ КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со млечен бел крем.