Чоко Стоби Флипс

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.
Чоко Стоби Флипс спаѓа во групата на чоколадирани производи на Витаминка кои се изработуваат од чоколадирани јадра на лешник, леблебија, кикиритка и суво грозје. Несекојдневниот вкус на Чоко Стоби Флипсот како и привлечната дизајнирана амбалажа го привлекува секојдневното внимание на потрошувачите.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..