Чоко Стоби Рајс

Чоко Стоби Рајс е еден од поновите производи во брендот Стоби кој претставува екструдирано јадро од ориз прелиено со првокласно млечно чоколадо. Препорачливо за љубителите на чоколадо и ориз кои ќе уживаат во оригиналниот вкус препознатлив за Витаминка.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..