Весели јајца

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните производи на Витаминка. Чоколадните „Весели јајца“ полнети со маса од лешник секогаш се тука да ги развеселат вашите најблиски со нивниот префинет вкус и да внесат насмевки на нивните лица.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови