Чоколадни морски школки Атлантис (Latte Macchiato) – Vitaminka

Чоколадни морски школки Атлантис (Latte Macchiato)

Брендот Атлантис постојано се унапредува и збогатува со нови вкусови со цел да ги задоволи барањата на своите верни потрошувачи. Атлантис Espresso и Macchiato претставаат одлична комбинација на квалитетно млечно чоколадо со неодолив вкус на кафе.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови