Луна кафен крем

Луна кремот е вкусен благ крем базиран на какао. Одличен избор е за најмалите, но и малку поголемите деца!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Сеуште се мислиш што да одбереш? Пробај ги овие вкусови