Млечна табла за торти и колачи со јагода во прав

За свежа и овошна нота на вашите десерти, додадете Синтагма млечна табла за торти и колачи со јагода во прав.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови